Bouwkundig ontwerp en adiesbureau - van Zelst
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. over ons

Bouwkundig adviesbureau Amsterdam

Van Zelst ontwerp & advies is een bouwkundig adviesbureau in de regio Amsterdam, opgericht in 1997 door Fred van Zelst. Fred is een bouwkundige en ontwerper met vele jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie en interieurs. Bent u op zoek naar professionele begeleiding van uw bouwplannen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van ontwerp tot en met oplevering: uw bouwkundig adviesbureau regelt alles

Wanneer u bouwkundige werkzaamheden wilt uitvoeren, dan is professionele begeleiding onmisbaar. Als bouwkundig adviesbureau begeleiden wij het gehele proces voor u. Van ontwerp, vergunningen, aanbesteding en bouwgeleiding tot en met de oplevering.

We werken uw wensen allereerst uit in een aantal ontwerpvoorstellen. Deze voorstellen bespreken wij met elkaar, waarna we het definitieve ontwerp maken. Moet u voor uw project een omgevingsvergunning aanvragen, dan is dit ontwerp de basis voor de bouwtekeningen die daarbij aangeleverd moeten worden. Ook gebruiken wij het definitieve ontwerp bij het zoeken van de benodigde bouwbedrijven, zoals een aannemer.

Hoe beter de voorbereiding, hoe nauwkeuriger een aannemer een prijsopgave kan maken. Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen en de juiste partijen zijn aangehaakt, kan de bouw beginnen. Van Zelst bouwkundig adviesbureau Amsterdam neemt hierbij alles uit handen en begeleidt het volledige traject.

Bouwen of verbouwen in Amsterdam? Niet zonder bouwkundig adviesbureau

Ons bouwkundig adviesbureau is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van de Amsterdam. Wij kennen de stad Amsterdam goed en zijn op de hoogte van alle regels die de gemeente stelt. Heeft u bouw- of verbouwplannen en wilt alles goed geregeld hebben? Dan is een bouwkundig adviesbureau onmisbaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons! We bespreken graag uw plannen en alle mogelijkheden.

Kleine en grote verbouwingen

Wij begeleiden alle soorten projecten. Een aantal voorbeelden:

Neem contact met ons op voor een afspraak.