Bouwkundig ontwerp en adiesbureau - van Zelst
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. vastgoedadvies

Vastgoed advies Amsterdam

Bent u in het bezit van meerdere panden met verschillende woningen of bedrijfsruimten? Dan zult u nu of in de toekomst verbeteringen willen doorvoeren aan één van uw panden. Denk hierbij aan:

Vaak kunt u al met een aantal kleine aanpassingen de kwaliteit van het pand verbeteren en daarmee het rendement van uw vastgoed vergroten. Bent u benieuwd welke aanpassingen dit in uw situatie zijn? Wij komen graag bij u langs voor een analyse. Vervolgens krijgt u van ons een passend vastgoed advies.

Vastgoed Amsterdam

Ons vastgoed advies bureau is gevestigd vlakbij Amsterdam . Wij kennen de stad erg goed en hebben veel ervaring met Amsterdams vastgoed. Heeft u een aantal panden in onze hoofdstad, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor vastgoed advies.

Gewijzigde regelgeving en uw vastgoed

Niet alleen uw eigen wensen, maar ook gewijzigde regelgeving kan van invloed zijn op uw vastgoed en aanpassingen die u wilt doorvoeren. Bijvoorbeeld het woningwaarderingsstelsel dat per 1 oktober 2015 is aangepast of het verplichte energielabel per 1 januari 2015.

Met kleine veranderingen kunt u vaak de (maximale) huurprijs al verhogen. En dat heeft natuurlijk weer een positief effect op het rendement van uw vastgoed. Wilt u vooraf weten wat de kosten van deze (kleine) aanpassingen zullen zijn, dan stellen wij een kostenraming op. Gerelateerd aan de verwachte opbrengst, heeft u direct een duidelijk financieel plaatje. Daarnaast denken wij met u mee hoe u de woning het beste kunt aanbieden: kaal, gestoffeerd of volledig gemeubileerd.

Bel ons voor goed vastgoed advies!

Bent u op zoek naar een bouwkundig adviesbureau voor vastgoed advies in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken en een passend advies te geven.

Neem contact met ons op voor een afspraak.