Bouwkundig ontwerp en adiesbureau - van Zelst
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. woningen samenvoegen

Woningen samenvoegen

U wilt twee woningen samenvoegen tot één. Of wellicht wilt u meerdere appartementen samenvoegen tot een mooie grote woning. Natuurljk heeft u dan een heleboel ideëen over hoe de toekomstige situatie eruit moet komen te zien. Maar hoe zorgt u ervoor dat het plaatje in uw hoofd ook werkelijkheid wordt? Van Zelst ontwerp & advies helpt u graag om uw ideaalbeeld te realiseren. Of u nu alleen hulp wilt bij het aanvragen van de benodigde vergunningen of bij het totale project. Wij zijn inzetbaar binnen alle fasen van uw bouwproject.

Huizen samenvoegen, wat komt hierbij kijken?

Twee woningen samenvoegen is uiteraard niet zomaar gedaan. Er komt veel bij kijken. Zoals het uitdenken van het ontwerp en het realiseren van de nieuwe situatie, maar ook het aanvragen en regelen van de vergunning om woningen te samenvoegen. Niet te vergeten de de afstemming met het standsdeel danwel de gemeente waar u de woningen wilt samenvoegen.

Waar moet u allemaal aan denken als u twee woningen wilt samenvoegen:

  • Het ontwerp van de nieuwe indeling
  • Aanleveren van bouwkundige tekeningen
  • Overleg met bewoners en gemeente
  • Aanvragen van vergunningen
  • Bouwkundige begeleiding

Veel ervaring met woningen en appartementen samenvoegen

Woningen samenvoegen teveel gedoe? Niet als wij u hierbij helpen. Wij hebben veel ervaring met het samenvoegen van woningen. Ook appartementen samenvoegen hebben we veel gedaan, dus we weten exact wat hierbij komt kijken.

Zo weten we precies welke gegevens u moet aanleveren bij het aanvragen van de omgevingsvergunning. Ook zijn we continue op de hoogte van gewijzigd beleid of andere ontwikkelingen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw vergunningsaanvraag zo snel mogelijk en succesvol wordt afgerond. Daarnaast hebben we een groot netwerk opgebouwd van diverse bedrijven waar we al jaren nauw mee samenwerken. Door dit netwerk hebben we alle disciplines in huis en verzorgen we het samenvoegen van uw woningen van A tot Z.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan voor een vrijbijvende kennismaking. We nemen graag uw wensen voor het samenvoegen van woningen met u door.

Woningen samenvoegen verschilt per stadsdeel en gemeente

Wat u exact allemaal moet regelen, kan per stadsdeel of gemeente verschillen. Er gelden bijvoorbeeld andere regels en andere voorwaarden voor financiƫle compensatie bij samenvoegen van woningen in Amsterdam dan in andere gemeentes. Ook hierover adviseren wij u graag.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak.